Blog

Daljnji razvoj eGAP aplikacije kroz e-Impuls

Stiže još odličnih vijesti za sve nas iz SLink-a, a na temu financiranja naših razvojnih aktivnosti. Naime, aplicirali smo i na koncu dobili zeleno svjetlo za provođenje projekta daljnjeg razvoja eGAP aplikacije za dokumentiranje biljne proizvodnje, a time i potencijal šire ekspanzije našeg poslovnog subjekta. Pa evo i nešto više informacija na istu temu

Pročitaj više...

5 godina eGAP-a!

Nismo se niti okrenuli, a već je prošlo 5 godina. Pola desetljeća od kada je eGAP aplikacija za dokumentiranje biljne proizvodnje ugledala svjetlo dana. Stoga smo za Vas pripremili 5 akcija povodom petog rođendana eGAP-a!

Pročitaj više...

Intervju s praktikantom Benom ;)

U prijašnja dva tjedna imali smo priliku ugostiti i mentorirati praktikanta Benedikt Oršolića. Kako se snašao i koji su dojmovi na kraju odrađene prakse, saznajte u seriji pitanja i odgovora

Pročitaj više...

Manje je više, Ladimirevci 2017

Nogomet, badminton, tenis, odbojka, košarka, belot ... samo su neke od disciplina u kojima nije nedostajalo sportskog žara i želje za pobjedom. Dok su neki trčali, šutali i mahali, drugi su dan iskoristili za dokolicu, treći za šetnju prirodom, ostali za okrijepu, a sve pod motom Manje je više!

Pročitaj više...

Agroklub ušao u klub milijunaša!

Informacijski sustav Agroklub je ušao u društvo velikih regionalnih medija. U ožujku ove godine prvi puta probili magičnu brojku od 1.000.000 posjeta u mjesec dana, kažu službeni Google Analytics brojevi Agroklub-a

Pročitaj više...

Modernizacija poslovanja obrta S Link - IKT

Evo malo dobrih vijesti iz SLink-a, a na temu financiranja naših razvojnih aktivnosti. Naime, aplicirali smo i na koncu dobili zeleno svjetlo za provođenje projekta uvođenja ICT rješenja u naše poslovanje. Pa evo i nešto više informacija na istu temu

Pročitaj više...

Kako je Internet pobijedio TV?

Sve više ljudi posjeduje osobna računala, a tržište smartphonea raste rekordnim stopama. Samo ove godine 2,5 milijarde (da, dobro ste pročitali) novih smartphonea će dobiti svog vlasnika, a svi oni imaju instaliran neki od internet preglednika. Tržište naprosto buja! Najveći broj korisnika surfa preko dana i na radnom vremenu, dok im TV progam većini nije dostupan. Izbor sadržaja koji ima internet korisnik, stvara daleko komforniju situaciju u korist interneta. Iako IPTV raste, još uvijek nije u širim masama zaživio liberalniji način konzumacije TV sadržaja.

Pročitaj više...

Prodaje se autoosijek.com!

Nakon 10 godina rada projekt osječke tvrtke SLink traži novog vlasnika. Natječaj je otvoren do 30.11.2015. Odlukom uprave tvrtke, a poradi dugoročne strategije usmjeravanja razvojnih aktivnosti u segment kreiranja informacijskih sustava odlučili smo projektu autoosijek.com pronaći novog vlasnika.

Pročitaj više...

Business & pleasure day

Kako bismo se opustili od poslovnih obaveza i napunili baterije za nove izazove organizirali smo teambuilding koji smo simbolično nazvali Business & pleasure day. Pogledajte kako nam je bilo.

Pročitaj više...

CeBit fronta istoka i zapada

I ovoga ožujka Hannover je ugostio IT svjetsku kremu te iznova postao centrom informacija, komunikacija i tehnologije. Ove godine im se pridružio i SLink u sklopu male ekspedicije slavonske IT industrije. Što je sve zabilježeno, donosimo u nastavku.

Pročitaj više...

Advent u SLinku

Bliži se kraj godine, prave se božićni kolačići, peče meso, iščekuje snijeg (kojeg će nadamo se biti barem na Božić) i pije kuhano vino. Analizira se 2014. godina i prave planovi za 2015. - ono kada kažete na godinu ću prestati raditi stvari u zadnji čas, pa to svejedno i dalje radite :)

Pročitaj više...

Upoznajte SLinkovce jednim klikom ;)

Došlo je vrijeme da upoznate SLinkovce. Organizirali smo svoj prvi službeni Photo Shooting sa fotografom Jelenom Rašić koja je napravila odlične fotografije naše ekipe. Sva sreća pa je bilo sunčano pa smo svi sjajni i lijepi :) A sada upoznajte ekipu jednim klikom!

Pročitaj više...

Nikola Tesla, genij i uzor

Vizija - Internet, televizor, roboti, krstareće rakete, lebdeći vlakovi s magnetnom levitacijom - sve je to bilo u Teslinim vizijama prije jednog stoljeća! Nevjerojatno ali, prije stotinu godina zalagao se za ideju "svjetskog sustava za povezivanje komunikacija u jedan sustav". I njegova ideja na prijelazu između 20. i 21. stoljeća realizirana je pod nazivom - internet. U znak zahvalnosti darujemo mu kutak našeg site-a :)

Pročitaj više...

SLink - prvih 10 godina

Tijekom listopada slavimo 10 godina djelovanja na domaćem i stranom tržištu. Pa navodno je red i da se ovim povodom pohvalimo nekim brojevima koji opisuju to što smo radili. Svašta je prošlo kroz naše tipkovnice, miševe i monitore tijekom ovih 10 godina, a sada se nekako sa znatiželjom pitamo što će tek biti kada uđemo u pubertetske godine ;)

Pročitaj više...


Budi mudar - lajkaj nas ;)


Ured

  • Adresa: Franje Krežme 14, 31000 Osijek

  • Email: info@slink.hr

  • MBO: 92312586 MIBPG: 272930
  • OIB: 52073490801

  • Broj računa: 2407000-1100412970
  • kod OTP banka d.d.
  • SWIFT: OTPVHR2X
  • IBAN: HR3224070001100412970

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - Petak : 08h - 16h