Blog

5 godina eGAP-a!

Nismo se niti okrenuli, a već je prošlo 5 godina. Pola desetljeća od kada je eGAP aplikacija za dokumentiranje biljne proizvodnje ugledala svjetlo dana.

Sad već davne 2012. realizirana je jedna ideja. Viđali smo slične sustave u zapadnoj Europi, znali smo mogućnosti interneta i vjerovali u vlastite sposobnosti. U razgovoru s domaćim voćarima i tehnolozima projektirali smo prve funkcionalnosti eGAP-a. Iste godine, beta verzija je bila online. Prvi korisnici počeli su s korištenjem kroz pilot projekt uvođenja našeg programa među voćare Klastera Slavonska Jabuka. Cilj je bio tim konceptom realizirati GlobalGAP certifikaciju. I da, 2012. godine zahtjevnu certifikaciju s minimumom papira.

I uspjeli smo. Ako me pamćenje dobro služi, sljedeće godine 4 voćara iz Klastera dobili su certifikat i dokumentirali vlastite proizvodne procese upravo eGAPom. Pilot je uspio i nismo se tu zaustavili.

Razvoj, razvoj i razvoj

U narednom razdoblju uskladili smo zahtjeve integrirane proizvodnje s potrebama naših korisnika i dodali brojne druge funkcionalnosti. I ekološka poljoprivreda postala je uspješna tema eGAP-a.

Sljedeću godina obilježila je nagrada Greenovation, za najbolju web aplikaciju, a eGAP je i ponio znak Green Mark - Sign of Excellence. Priznanja su dolazila i s drugih strana.

Rastao je broj korisnika, a time i zahtjevi za daljnjim razvojem. Kreirali smo i podrumske evidencije za naše vinogradare, a ratarima donijeli dodatne module za brže upravljanje informacijama. Veći broj hektara ili čestica, rezultira većim brojem tehničkih izazova i zahjteva.

Realizirali smo i povezivanje s ARKODom kako bi unos zemljišta bio brži i dodali potrebne evidencije za sve korisnike Mjera 10 i 11 ruralnog razvoja.

Održali smo brojne prezentacije i radionice. Osmišljavali različite sustave promocije, crtali bannere, pisali postove i snimali spotove. Klikali, scrollali i programirali svakodnevno. Učili i radili u hodu. Uloženo je puno rada za lijepi rezultat koji se vidi kada se osvrnemo iza sebe.

Naši korisnici, najpropulzivniji proizvođači domaćeg agrara danas eGAPom dokazuju kvalitetu svog proizvoda, prolaze postupke certifikacije i zadovoljavaju široke okvire našeg zakonodavstva.

5 akcija za 5 godina!

Ovaj jubilej želimo posvetiti svim našim korisnicima, novim i postojećim. Pripremili smo 5 akcija za 5 godina našeg rada. Vjerujemo da ćete se prepoznati u njima. Ima tu cjenovnih pogodnosti kao različitih gadgeta koji Vam mogu pomoći u poslovanju ;)

 1. 50% popusta na prvu godinu eGAP licence
 2. Internet stranice aWEB + eGAP = 20% popusta
 3. Smartwatch X2 za 1,00 kunu uz bilo koju eGAP licencu
 4. Tablet za 111kn uz svaku eGAP licencu
 5. 3u1 Tablet, mobilni internet i eGAP u paketu!

PS. Korištenje akcijskih pogodnosti trenutno nije automatizirano u sustavu licenciranja pa Vas molimo da se za pojedine akcije javite na besplatni 0800 555 660 ili na info@egap.hr.

Zdravi i veseli bili! ;)
Objavi članak na društvenim mrežama


Budi mudar - lajkaj nas ;)


Ured

 • Adresa: Franje Krežme 14, 31000 Osijek

 • Email: info@slink.hr

 • MBO: 92312586 MIBPG: 272930
 • OIB: 52073490801

 • Broj računa: 2407000-1100412970
 • kod OTP banka d.d.
 • SWIFT: OTPVHR2X
 • IBAN: HR3224070001100412970

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak - Petak : 08h - 16h