Blog

Agroklub® prešao 500.000 mjesečnih posjeta

Kontinuiranim rastom kvalitete sadržaja do rasta broja korisnika sadržaja

Zahvaljujući svim našim korisnicima upravo ovih dana projekt Agroklub® je prešao magičnu brojku od 500.000 mjesečnih posjetitelja, odnosno, ako gledamo dnevne posjete okvirno 17.000 posjeta na dan. Ovaj je broj nešto na što smo svi u redakciji Agroklub® veoma ponosni i ovim putem zahvaljujemo svim našim autorima i čitateljima bez kojih ovakav rezultat ne bi bio moguć.

Priča o samom projektu je započela s prvih 18 pogleda stranice 18. rujna 2008. godine. U to vrijeme je Agroklub sadržavao samo portalski sadržaj u domeni vijesti iz poljoprivrede, no iz dana u dan, iz godine u godinu količina servisa i sadržaja je rasla sve do današnje razine.  Svi servisi projekta (portal, oglasnik, baze podataka, KLUB, eGAP) danas zajedno čine zaokruženu cjelinu zbog koje je Agroklub® postao najčitaniji poljoprivredni portal u regiji.

Što naši korisnici kažu o projektu

Naš je cilj je omogućiti poljoprivrednom proizvođaču dovoljan broj informacija koje će im pomoći da u vremenu brzih promjena mogu donositi što kvalitetnije odluke u svom svakodnevnom poslu, a u svrsi razvoja pojedinih proizvođača i sektora agrara u cjelini.

Svakodnevno na različite načine komuniciramo s poljoprivrednicima, a što su neki od njih rekli o projektu možete pročitati ispod:

 "Volim čitati vaš portal, uvijek imate nešto zanimljivo i poučno." Darko, Višnjevac (Hrvatska)

 "Ovo je pravi portal za poljoprivrednike. Imate svega, od vijesti, savjeta za uzgoj biljaka do KLUB-a na kojem mogu pričati s drugim poljoprivrednicima i dijeliti savjete s njima." Janja, Orašje (BiH)

 "Vrlo sam zadovoljan informacijama na portalu, do sada sam uvijek pronalazio sve što me zanimalo. Samo nastavite tako!" Goran, Šibenik (Hrvatska)

 "Nadam se da ću zahvaljujući vama vremenom od knjigovođe postati uspješan poljoprivrednik." Snežana, Danilovgrad (Crna Gora)

Uz podršku svih naših čitatelja nastavljamo dalje sa stalnim razvojem, a u planu i tijeku su brojni novi projekti o kojima ćemo uskoro pisati na ovim stranicama.
Objavi članak na društvenim mrežama


Budi mudar - lajkaj nas ;)


Ured

  • Adresa: Franje Krežme 14, 31000 Osijek

  • Email: info@slink.hr

  • MBO: 92312586 MIBPG: 272930
  • OIB: 52073490801

  • Broj računa: 2407000-1100412970
  • kod OTP banka d.d.
  • SWIFT: OTPVHR2X
  • IBAN: HR3224070001100412970

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - Petak : 08h - 16h