Blog

Nova usluga za razvoj domaće proizvodnje

Predstavili smo novu uslugu za poljoprivrednike u sklopu informacijskog sustava Agroklub®. Riječ je novoj usluzi za sve proizvode iz domene poljoprivrede pod nazivom aWEB, a može se pogledati na internet adresi www.aweb.hr.

Usluga je namijenjena svima koji se bave nekom poljoprivrednom djelatnošću, a prije svega samim proizvođačima odnosno njihovim proizvodima. Također, stranice su prilagođene uređajima nove generacije (pametnim telefonima, tabletima) kao i različitim internet preglednicima.

Kvalitetno predstavljanje proizvoda na internetu

"Sve što jedna internet stranica treba imati za kvalitetno predstavljanje proizvoda na internetu mi smo napravili unutar aWEB modela. Najveća prednost ovih stranica je odnos uloženo-dobiveno jer osnovna internet stranica iznosi samo 400 kn godišnje. Više od 10 godina bavimo se izradom internet stranica i znamo da je web ovakvih mogućnosti puno skuplji. U ovoj usluzi idemo i korak dalje te pružamo sve potrebno - od registracije domene, smještaja stranica, izrade i održavanja u toj istoj cijeni", izjavio je povodom javne objave ovog servisa Vedran Stapić, suvlasnik tvrtke.

Otvaranje vrata proizvođačima za šire tržište

Ivana Buljan iz odjela marketinga Agrokluba potencirala je mogućnosti koje internet donosi poljoprivrednim proizvođačima: "Najveći dosadašnji interes za ovakvim internet stranicama prepoznali smo kod manjih proizvođača vina, rakije, meda, ulja (maslinovog, bučinog i dr.), domaćih trajnih delicija (kulen, kobasice, čvarci i sl.) koji nemaju mogućnost velikog ulaganja u vlastitu stranicu. Mi upravo njima donosimo odličan proizvod, a kako bi svi oni došli do novih kupaca svojih proizvoda putem interneta. 70% Hrvata je danas online i to je prilika koju naši vrijedni proizvođači moraju iskoristiti. Prodaja na kućnom pragu često ne ostvaruje dovoljne prodajne efekte, poglavito onih koji žele širiti svoju proizvodnju. Na ovaj način svom proizvodu otvaraju vrata šireg tržišta."

Ulaznica farmerima u svijet interneta

Korisnici ove usluge sada na jednom mjestu mogu iskoračiti u svijet interneta bez prepreke investiranja ili tehničkog znanja izrade stranica.

"Na aWEB internet stranice možemo gledati kao na ulaznicu farmerima u svijet interneta, stranice su optimizirane za pretraživače, a sadrže i dodatne opcije poput integracije elemenata popularnih društvenih mreža, konstatirali su Frano Šašvari i Ban Đomešić", razvojni inženjeri Agrokluba koji iza sebe imaju više uspješnih internet projekata.

Uz osnovnu uslugu kreiranja stranica, kroz aWEB model moguće je realizirati i dodatne promotivne aktivnosti na internetu kroz društvene mreže i informacijski sustav Agroklub, a sve počinje samo jednim klikom miša.

Ponosni smo što na ovaj način možemo pomoći proizvođačima kako bi svoj domaći proizvod učinili konkurentnijim i bližim kupcu.
Objavi članak na društvenim mrežama


Budi mudar - lajkaj nas ;)


Ured

  • Adresa: Franje Krežme 14, 31000 Osijek

  • Email: info@slink.hr

  • MBO: 92312586 MIBPG: 272930
  • OIB: 52073490801

  • Broj računa: 2407000-1100412970
  • kod OTP banka d.d.
  • SWIFT: OTPVHR2X
  • IBAN: HR3224070001100412970

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - Petak : 08h - 16h