Blog

SLink - prvih 10 godina

Početkom listopada, preciznije 1.10.2014 naša mala tvrtka obilježava 10 godina postojanja na tržištu. Osnovani u isto vrijeme 2004. godine kao suvlasništvo trojice studenata informatike i ekonomije do danas smo izrasli u jednu od većih regionalnih kompanija u domeni razvoja proizvoda na internet platformi. 

Pa red je i da se ovim povodom pohvalimo nekim brojevima ;)

Trenutno zapošljavamo 10 visoko obrazovanih djelatnika iz područja informatike, ekonomije i prirodnih znanosti, a od prošle godine dijelom smo osječkog razvojnog inkubatora - BIOS. Osim izravno zaposlenih imamo angažiranih gotovo 20 različitih autora, studenata i stipendista koji također sudjeluju u različitim sektorima djelovanja firme.

Organski rast - ključ dugoročnog uspjeha

Tijekom svog postojanja ostvarili smo više od 6 milijuna kuna prihoda od usluga, a pri tome ostvarili dobit od gotovo 1,5 milijuna kuna. Ta aktivnost na tržištu nije beznačajna niti za državni proračun jer smo u tom periodu samo na ime poreza na dodanu vrijednost, uplatili 700 tisuća kuna. U ovim čudljivim vremenima odlučili smo se za sporiji, organski rast, ali zato danas nemamo kreditnih zaduženja, niti dugova prema dobavljačima, što je na žalost svih poduzetnika gotovo nenormalno ponašanje u okvirima današnjeg poslovanja.

U 10 godina rada realizirali smo više od 100 internet projekata za strane i domaće naručitelje, a najviše smo ponosni na naše vlastite brandove, kao što su Agroklub®, eGAP, Autoosijek i dr. na kojima smo integirali sva naša znanja i ideje u javno korisne funkcije koje omogućuje Internet kao platforma.

Mnoštvo noviteta do kraja godine

Kako bi dočarali kako smo mi stvarno super, za ovu priliku jedan od klijenata, Ante Vekić ispred Udruge Slap, podjelio je svoje dojmove suradnje sa nama: S tvrtkom SLink surađujemo više od pet godina. Do sada smo kod njih odradili dva zahtjevna internetska projekta u kojima su uz inicijativu koju su pokazali, preuzeli i velik dio odgovornosti za uspješnost samih projekata. Upravo taj osjećaj za odgovornost ono je što razlikuje SLink od tvrtki s kojima smo do sada imali prilike raditi na sličnim zadacima. Angažiranjem njih za obavljanje posla nismo dobili samo izvršitelja usluge, nego istinskog poslovnog partnera. (Ante hvala na ovome)

Povodom jubileja predstavili smo i novi vizualni identitet kao i nove internet stranice na adresi www.slink.hr. Do kraja ove godine javnosti ćemo predstaviti i nekoliko značajnih novih servisa na projektu Agroklub® koje pripremamo od početka ove godine. Vjerujemo kako će to biti značajan sadržaj za sve naše korisnike kao i platforma za realizaciju projekata financiranih sredstvima Europske Unije.

Svašta smo radili tijekom ovih 10 godina, a sada se pitamo što će tek biti kada uđemo u pubertetske godine ;)
Objavi članak na društvenim mrežama


Budi mudar - lajkaj nas ;)


Ured

  • Adresa: Franje Krežme 14, 31000 Osijek

  • Email: info@slink.hr

  • MBO: 92312586 MIBPG: 272930
  • OIB: 52073490801

  • Broj računa: 2407000-1100412970
  • kod OTP banka d.d.
  • SWIFT: OTPVHR2X
  • IBAN: HR3224070001100412970

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - Petak : 08h - 16h