Blog

Upoznajte SLinkovce jednim klikom ;)

Došao je i taj dan! Članovi SLinka su imali svoj prvi službeni Photo Shooting. Fotografkinja je bila Jelena Rašić, koja je dala sve od sebe da izgledamo pristojno. Sve je isplanirala, poredala nas i poslikala, a rezultat možete vidjeti u nastavku. Zahvaljujući njoj, napokon možete upoznati sve članove ekipe koja marljivo radi na raznim projektima ove tvrtke. 

Složna smo, dinamična ekipa koja radi zajedno na jednom mjestu i vjerovali ili ne, uspijeva obaviti sve zadane dnevne aktivnosti, unatoč stalnom porivu ka zahebanciji.  Međusobno se odlično nadopunjujemo, bilo da je riječ o novom projektu, razvoju postojećeg ili pak nabavci u Plodinama, svatko daje svoj doprinos. 

Sada možete upoznati slavnu ekipu (opis je slijeva nadesno):

Prvi na tapeti su naša tri pionira: Mihael Bečeheli, Vedran Stapić i Mario Relatić. Zahvaljujući njima sada imamo tvrtku o kojoj možemo pisati i stranicu na kojoj možemo pisati. Dobro su oni to sve osmislili i napravili. Čestitamo im na tome! 

Naravno, ne bi oni bili uspješni da nije ostalih članova ekipe, koji ih nadopunjuju :) A sada je došlo vrijeme da i njih upoznate. 

Prvi je Ban Đomešić, student, programer, s nama radi sada već treći projekt i možemo reći da mu dobro ide. Pored njega je Frano Šašvari, naš boy za svaki programerski problem projekta Agroklub®. On je zaslužan za  većinu stvari koje rade dobro, a i za neke koje ne rade! 

Sandra Matić, bez nje nema novaca! Njoj se obraćate za sva pitanja vezana za financije ili poneki recept za kolač. Obraduje nas s vremena na vrijeme s nekim ukusnim kolačem te nahrani ekipu u uredu. Pored Sandre je Marina Bošnjak, cura zaslužna za Agro baze projekta Agroklub®. Pojedine kategorije u njenoj bazi ne možete pronaći nigdje u RH, a ni šire! Ona zna što nitko ne zna ;) 

Mihael Bečeheli, jedan od gore navedene trojke, naš je developer koji Vam može napraviti po pitanju nula i jedinica - što god poželite. Njemu s lijeva, a Vama s desna je Vedran Stapić, čovjek zaslužan za postojanje informacijskog sustava pod kodnim imenom Agroklub®

Ivona Žinić, odnosi s partnerima. Ona je cura koja će šarmirati sve prisutne, bili oni u uredu ili na polju u prašini. Vjerojatno ste ju već nekada vidjeli negdje u njenim pohodima. Jedna od najmlađih članova je Ivana Buljan, naša eGAP i aWEB djevojka. Ona je ta koja se brine da svaki poljoprivrednik dobije svoje mjesto na bespućima Interneta. 

Predzadnja u redu je Adrijana Stojisavljević, zadužena za međunarodne iskorake projekata. Trenutačno se širi na strana tržišta (Srbiju i BiH) i moramo vam reći da joj dobro ide. Posljednji od trojice je Mario Relatić, komercijala cijele ekipe. Za sva pitanja vezana uz oglašavanje zovete njega jer će vam ponuditi najbolji koktel usluga!

Par na zemlji je alternativni dio ekipe. Ivana Parađiković, urednica Agroklub® portala, zaslužna za sve tekstove koje ćete naći na portalu. Ništa ne ide u javnost dok ona to ne odobri. Pored nje Mateja Baotić, the Facebook girl i najnoviji wanna be programer ekipe.

Ispričavam se unaprijed svim kolegama na riječima pored njihovih imena :) 

Mateja Baotić
Objavi članak na društvenim mrežama


Budi mudar - lajkaj nas ;)


Ured

  • Adresa: Franje Krežme 14, 31000 Osijek

  • Email: info@slink.hr

  • MBO: 92312586 MIBPG: 272930
  • OIB: 52073490801

  • Broj računa: 2407000-1100412970
  • kod OTP banka d.d.
  • SWIFT: OTPVHR2X
  • IBAN: HR3224070001100412970

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - Petak : 08h - 16h